Byebye mobilephone!

BHUU!

Tyck synd om mig!

Jag försvann ej i göteborg, men det gjorde min mobil, min plånbok med id-kort och bakomatkort och mina nycklar!
Så när jag går in på internetbanken upptäcker jag att det är HELT tomt, helt jävla rensat på pengar..

Har ju självklart polisanmält hela skiten och spärrat kort och mobilen även kortet i mobilen, så allt är ju helt värdelöst, men de fick ju iallafall närmare 700 kr från kortet, och innan jag upptäckte att min mobil var borta så har de ju kunnat ringa hur mycket som helst, eftersom jag har abonnemang :(
Så mamma beställde ett nytt mobilkort till mig, kommer vell någon gång under veckan, bara så jävla tråkigt att sånt ska hända!
Vi var även tvugna att byta lås på dörren, så att ingen ska kunna gå rakt in i lägenheten med min nyckel.. så det är också fixat!

Igår var det mys med Camilla, vi kollade på film och låg i soffan och softa, sen kom pappa och vi käkade lite thaimat.
Idag har jag varit med mamma, erika och camilla, vi körde ut och kollade på lyxiga hus lite utanför borås, man blir ju grön av avund! Sen stannade vi på rastplats och fikade lite.. när vi kom hem fixade jag, erika och mamma lite tacos.. mumma vad gott det smakade, sedan åkte vi ut till ymer och tog en timmas promenad ute i terrängen :P helt sjukt vad upp och ner och vad vi hoppade omkring i skogen :P haha, men det var mig en skön promenad!

Nu sitter jag och mamma i soffan och dricker lite te, ska läsa lite i Mötley Crue boken som jag började läsa igår, den är också jätte bra (änsålänge) man kan ju inte sluta läsa den :P haha..

Men ha en fin kväll och natt, imorgon blir det arbetsförmedlingen med Ellinor, sen ska jag träffa Minela också <33

Har mitt gamla nummer nu, alltså 07631104** nummret om det är så att ni vill få tag på mig.. men kan inte svara på sms, för jag har 0,00kr på det kortet :)

Älskar alla mina vänner som står upp för mig och alltid finns där för mig, även om jag gör bort mig stort, speciellt vill jag ge dig Sara Forsberg denna guldiga medalj, du har alltid stått kvar.. Hur kan man inte älska en person som dig!

Måste även säga att min familj har varit här för mig mycket nu under en tuffperiod.. Speciellt efter göteborgsresan, ni vet precis vad ni ska säga och på vilket sätt ni ska trösta mig.. <33 Ska man älska några så är det MINA nära och kära!

Puss och Kram
// Madde

Byebye beautiful!

Nu drar Madde och festar i göteborg! Får se om jag överlever, eller om jag kanske rymmer bort i några år med en främling från ingenstans ;) hahaha

Ha en fin fredag

Puss Madde


Hallå i denna tomma lilla stuga!

Hejsan hejsan,

Det var ju en jävla bra ta sedan jag skrev sist.. Men känner att jag inte orkar sitta här ibland och bara skrivaaa.. haha :P
Har även jobbar förbannat mycket det senaste, men det är goa pengar jag tjänar! =)

Syrran gifte sig ju, och det gick jätte bra.. Allt blev så himlans fint och festen blev perfa!

Sen kan jag inte riktigt komma ihåg vad jag har gjort.. :S typ jobbat & vart lite i Dalarna..

Spenderade bort mycket pengar i Ullared ... kände mig skit rik så köpte mycket!
hehe... Men men
Torsdagen efter går jag och Sara ner till stan och ska ta EN öl.. men men, kvällen slutar med en jääävla fylla, med mitt bakomatkort.. så hade 1300kr på kortet, när jag kollade dagen efter så hade jag 300 kr :S HAHA Så jävla misslyckat

Senaste nytt.. Åker till Smögen imorgon med mamma, ska vara borta över natten bara, men det ska bli så jävlans skönt.. Har en skit jobbig känsla i kroppen av panik och ångest typ.. som om att jag har gjort något jag inte borde.. och det har jag.. Men.. allt kan man ju inte skriva ut i sin blogg där alla kan läsa.. :S Shit..

Det värsta är, att jag inte kan prata med någon om detta heller! :S Får tänka över denna saken, efter några glasvin med mamma imorgon, kommer säkertligen saker och ting komma ut...

Ska fika med tjejerna innan jag åker imorgon, ta ett varv på stan.. FÅR INTE SLÖSA MERA PENGAR NU!

Ha en fin kväll och tisdag, och onsdag :)

Puss & Kram
Madde

RSS 2.0