01:35

God natt mina kära vänner, hoppas ni sover gott och får en riktigt trevlig onsdag.. !

En dag närmare lördag... Me like ;)


Oh my lord, who is the person I kiss?

xoxo
Madde!

Happy birthday to.... ME!

God natt allihopa, eller vad ska man skriva? Man brukar ju annars skriva God dag, eller God eftermiddag... Men nu är det ju natt..? Aja, what ever, idag fyller jag iallafall år, 20 jävla bast! Ser redan små gråa hårstrån i huvvet!

Känns inte som man har fyllt år, har bara fått ett sms änsåläge som säger Grattis, från sötnosen Erika <3 Alltid först på plats och hänger alltid med i svängarna ;) Trode jag skulle ha 10 sms vid dethär laget iallafall.. Men nej nej, här sitter ingen uppe för min skull för att kunna säga grattis... bara jag som är så snäll ;)
Näe, man ska ju inte räkna med att alla är lika snäll som jag (A) hahaha..

Blir iallafall en lugn födelsedag, bullus kommer hit vid åtta tiden imorgon, sen ska Erika komma över och käka frulle och sen blir det nog en dag med henne, och säkert Charlie, men det kan inte bli mer trevligt :) Sen när mamma och Camilla slutar jobba ska vi ha ett litet minifirande för mig, få present och sånt roligt! Hihi..

Mycket roligare att fylla år när man var liten, då kunde man ju knappt sova natten innan och man vaknade yber tidigt och väntade på att hela familjen skulle komma in i rummet och sjunga :) Nu jobbar alla super tidigt och bara jag och mamma som bor tillsammans, så vill ju inte att hon ska väcka mig klockan fem på morgonen när jag för en gång skull är ledig ifrån jobbet ;) haha...

Ska lyssna på lite musik nu och sen ska jag nana i min underbara säng <3

Ha det fint allihopa,

xoxo
Madde


torsdagen den 21 januari!

Hejsan!

Jag tycker inte alltid om att sitta och skriva i bloggen.. Händer ju inte så mycket i mitt vanliga svensson-liv.
Hade iallafall mycket trevligt på Puls förra fredagen, fick se många trevliga ansikten..
På lördagen träffade jag Sara, vi skulle dricka lite vin och ta det lugnt, men det slutade med att vi gick ner till Tonic och tog oss några öl, men det är ju alltid trevligt! Mycket folk var det och var typ omöjligt att vara inne, så vi satt ute och rökte cigg efter cigg :D

Sen har jag bara varit med syrran och charlie, jobbat och varit på kalas hos moster Lena :)

Imorgon börjar jag jobba 13, sen jobbar jag hela natten och sluta inte förens 11 dagen efter :(
Pappa kommer och hämtar mig ifrån jobbet, så åker vi hem till Camilla och kör ett litet mini kalas för mig :) Ska få present av pappa och fika, fyller ju 20 på måndag! Woho, vad man är gammal! Känner ingen skillnad... alltså att jag är såhär och när jag började sjuan ;) hahaha! Näe jag skoja bara... Men det är så jävla vuxet, 20, det snackade man ju hur mycket som helst om att man ville vara, och nu är jag snart det.... och? hahaha!


Ska in på facebook nu och kolla läget! Ha det fint min kära vänner <3

xoxo
Madde

Tjenis Pe*is!

Hur är det med alla idag då?

Har jobbat natten till idag, fick kanske sova i tre timmar eller nått, en som var uppe och sprang och väckte mig helatiden! :/ Tröökigt..

Nu blir det iallafall ferra, självklart med min älsklingspartybrud Jossan <3, födelsedagsfest på Puls! Ska bli trävligt att kolla folket som kommer.. :)

Ha en fin kväll allesammans..

xoxo
Madde

Tröök!

Jag har såå jäkla tråkigt just nu.. Vad fanken ska man hitta på klockan kvart över tio på kvällen?

Jag känner för att gå en promenad, men jag vill inte gå själv, vill gå och tjöta med någon också! Ursch vad fredagar kan vara tråkiga! Speciellt när man ska upp tidigt och jobba dagen efter!
Vill ha lördag klockan 16.00 nuuu! För då har jag slutat jobba och jag har bara kvällen att se framemot! Ska till träggan med Jossan, Ellis och Nathalie <3 Ska bli sköjs...

Näe, men nu vill jag hitta på något.. Får tänka lite vad som finns att göra.. Hmm.. Röka? Men det är så jäkla kallt så man springer ju in super snabbt när man har rökt klart, och då har det gått typ 4-5 minuter bara :(
Hm, hm, tv:n är ju inget att lita på heller, visar ju bara massor av gamla kriminalserier eller Let´s dance? Vad är det för skit?

Nu skriver jag inte mera, för känner att jag inte har något vettigt att komma med!
Hoppas ni har en liiite trevligare fredagskväll än vad jag har!

xoxo
Madde


Såhär arg kan man faktiskt bli.. Hahaha ;D

God fredag !

Hejsan!

Idag vaknade jag av min mobil ringde fem i tio.. Det var Erika som undra om jag skulle med till arbetsförmedlingen, då skulle alla vi ses klockan kvar över tio.. Fick en känsla av att jag inte skulle hinna fixa iordning mig så snabbt.. Så jag sket i det..

Låg kvar i sängen en stund och bara njöt av att det var fredagmorgon, solen sken och att jag var ledig!

Kände mig ganska pigg och gick jag upp och satte på datorn och käkade frukost, ingen stress alls.. Sen kom Bella och jag fick något att göra :)

Men dagen har verkligen varit lugn, imorgon ska jag jobba, så det känns inte som någon press att jag måste hitta på något..

Fick föresten ett samtal från chefen för Sjöboboenden, jag fick ett vikariat på Norrasjöbogatan från den 14 jan-14feb, men det kan bli förlängt beroende på om tjejen som jag ska jobba för hinner bli "frisk". Det känns super härligt!

Näe, nu ska jag gå och ta ut min saffranskaka ifrån ugnen.. jag bakade den aaaaaldeles själv ;)

xoxo
Madde





2009, lite bilder!



Fixade min p-stav... haha, interessant!


Var i Alanya med Ellis <3



Studenten!!


Camilla & Magnus bröllop! <3


Hösten kom!


Min fina stegräknare! haha..


Säsis flyttade till Göteborg! :(


och en massa..


massa...


annat.. <3

Hallå!

Hejsan, sorry.. Men jag har verkligen inte orkat blogga nu det senaste veckorna..

Har jobbat mycket och känner inte för att lägga ner mina lediga minuter på bloggen ;) haha!

Näe, men nu är det iallafall ett nytt år och jag ser nya möjligheter! Verkligen, det måste man göra.. Annars blir livet sååå tråkigt.. Man måste ha drömmar och planer, annars kan man lika gärna somna in och aldrig mera vakna igen. Hahaha.. Näe, men ni måste erkänna att ni alla har en dröm om något iallafall? Eller har jag fel?

Fyller ju 20 år den 25 jan, så det är ju något nytt.. haha.. Fyfan vad man börjar bli gammal alltså. Helt sinnes..

Sitter ensam hemma nu, ah Bella är här, men hon sover ju bara så... Näe men då börjar man oftast tänka när man sitter såhär.. Hur mycket man har varit med om igenom åren egentligen.. Vänner som kommit och gått, kärleksproblem och lycka.. Aah listan kan göras lång. Det är nästan lite sorgligt att tänka på vissa saker. Men jag tror att det är bra för en att få tänka tillbaka lite och vara ledsen, sen ska man ju inte stanna i det förflutna, men heller inte bara glömma..

Ah nu känner jag att detta inlägget blev väldigt djupt, haha.. bara för att jag själv känner mig sån idag..

Ska nog ta och sätta på hög musik och städa lägenheten.. Så att jag kommer på andra tankar.. Bara inte Bella blir sur för att hon inte får sova ;) haha..

Ha en fin dag alla, och hoppas att ni får ett bra år med nya roliga minnen :)

xoxo
Madde <3

RSS 2.0