Skönt att det blev lite regn iallafall, men nu räcker det!

Hallå!

Vaknade ganska sent idag... skönt att få sova ut ibland :)
Träffade Sara efter lunch och vi gick runt i stan lite, hon fixade saker hon behövde & jag köpte en fotlänk och en ring..
Sedan satte vi oss i parken och Sara lunchade på en banan och en smörgås :P
Skulle träffa mamma vid tre så vi skilldes åt på busstorget.

När jag väl hade träffat mamma drog vi till knalleland och hämtade upp Camilla från jobbet, åkte tillbaka till stan för att kolla på klänning till bröllopet, ska ju nämligen vara tärna så måste hitta en ganska snart! :P Men hittade fan ingen, klänningen ska vara svart, i vanliga fall så är det ingen tuff match att hitta en svart klänning, men när det är sommar och solen är som mest, så är det inte lätt alltså...
Men vi planerar att åka till Gbg någon dag och kolla alla affärer där också ;) haha...

Fan vad man blir less på livet ibland alltså, nu menar ju inte jag att jag vill gå och dö eller nått.. men man vill ju att det ska hända något nytt ibland, något roligt och uppfriskande ;)

Kan inte bara någon komma och dra med mig långt ifrån Borås, sova borta några nätter och bara vara... Hade varit skit gött! Är trött på denna lilla stad och jag behöver sakna den!
Aja, får vell låta min fantasi flöda, eftersom alla typ jobbar & är panka...

En fråga bara, någon som vet vad man ska göra om man har fått nickelutslag på hela handleden?
Har nämligen tusen utslag på handleden och det kliar som SATAN, och dom bara förökar sig!!!
Jag blir galen!!

Hoppas iallafall på solen imorgon, så att jag kan sola min framsida, jag har bränt min rygg nämligen och behöver få en lite jämnare färg på kroppen ;) hahaha..

Måste tyvärr påminna er igen att jag inte har någon hemtelefon, och inte heller några pengar på min mobil ännu.. Så har jätte svårt att höra av mig tillbaka till er, eller bara ringa till er.. Skulle uppskatta om ni kunde tänka på det & inte bara skicka sms, som jag inte kan svara på! ;D

Så! Nu ska jag kolla på Morden i Midsummer med mamma & ta mig en nektarin!

Ha en fortsatt trevlig tisdag & vecka!

Puss & Kram
// Madde

Oboy, vilket vackert väder! :D

Tjena!

Sitter här och är klibbig framför datorn, hjälper inte ett piss att öppna balkongdörren för det finns ingen vind ute :P

En helg utan mamma hemma kan man tillbringa såhär:

På fredagen efter jobbet åkte jag hem och duschade, sen kom Ellinor hem till mig och hon fixade tacos medans jag fixade mig klart. Vi käkade lite och drack lite. Sedan begav vi oss till balkongen och satt där ute och mös i solen med våra öl och vinglas, efter ett tag kom några killar upp till mig och vi förfestade, sen stack vi ner till stan.

Vaknade på lördags morgonen med att se Camilla sitta och kolla på mig så jag umgicks med henne hela dagen, vi solade, käkade god mat och kollade på film, skit mysig dag ! Underskattat att titta film på lördagskvällarna, måstes göras om såklart!

På söndagen kände vi att vi ville hitta på något när vi vaknade, så jag, camilla, erika & charlotte drog till djurparken och kollade på djuren... djävulskt varmt men mycket underhållande.. haha, dessa tjejer är ju helt underbara.. där gick vi i några timmar, drack massa, massa, massa, eftersom svetten bara drypte. Sen tog vi bussen från knalleland och käkade ute på den nya restaurangen/baren som ligger på hötorget... där var maten mycket god.. vi satte oss senare i parken helt utmattade på gräsmattan, men efter ett tag orkade vi inte sitta kvar där. Så vi gick hem och tog oss en liten tupplur.. när vi vaknade hade mamma kommit hem och vi kunde låna hennes bil och åka och bada ute i viared, fast då hade Charlotte hoppat av och Magnus hängde med oss istället! :D

Sådär har min helg sett ut om man tar den korta historian ;) Kan även tillägga att jag var en riktig bakpotatis i lördags, helt död.

Idag har jag fixat lite hemma, solat ute med Erika, träffat pappa, camilla & erika, varit ute hela dagen, så det har känts bra! Man vill ju inte sitta hemma en såhär fin dag!! :D

Hoppas alla har haft en lika trevlig helg som jag har haft det! Man får vell se vad som händer denna veckan.. Hoppas iallafall på något roligt. Tyvärr så har ju alla redan typ planerat upp vad de ska göra :S:(

Ett litet tillägg vi har inte längre hemtelefon, så ingen idé att försöka! :)

Ha det fint

Puss & Kram
// Madde

Nu ska värmen komma!

Tja!
Äntligen hör man på Tv4 vädret att det ska bli sol över hela landet, över 20 grader hela veckan! Såå jävla skönt!

Ska ioförsig jobba onsdag, torsdag, fredag! Men man kan ju vara ute med de utvecklingstörda på gården, eller ta promenad.. Så slipper man sitta inne i det fina vädret! :)

Min midsommar vad jätte rolig :) Var hemma hos sara och käkade god mat, drack nubbe som var mycket god, sen så satt vi och snacka ganska mycket och rökte.. sen en snabbis i bastun :) Somnade på hennes soffa, dagen efter bar det iväg i bilen.. Jag kanske hade sovit i tre timmar när jag satte mig i bilen dunder bakis och sleten!
Vi skulle ju åka i Arns fotspår. Men det gick jävligt bra, min bakfylla försvann ganska snabbt och jag klarade av att springa runt i olika kloster och kyrkor :P
Det var en jätte trevlig utflykt med Mamma & Camilla.. Magnus & Bella kunde tyvärr inte följa med.

Erika kom hem från London igår, hon hade köpt jätte fina saker ( men inget till mig ) hehe ;)

Idag ska jag träffa Ellinor, så får vi se vad vi hittar på tillsammans, det är ju ganska fint väder ute så kankse blir att sitta och glassa i solen uppe vid vattentornet ! :) Vem vet,...

Ha en trevlig måndag allesammans!

Puss & Kram
// Madde

Midsommar i luften... näe... bara regn!

Hejsan svejsan!

Har inte skrivit på länge, I know, men har inte hunnit.. haft fullt upp nu det senaste!

Hade möhippa för Camila för några helger sedan, så jävla roligt blev det, helt jäkla perfekt dag.. Solen sken och alla vara glada, kvällen slutade på Harrys, men kommer dock inte ihåg så mycket från kvällen! :)

Helgen efter möhippan hade Carro födelsedagsfest, hon fyllde 18 så hon bjöd hem sina tjejkompisar! Det var trevligt ;)

Sedan var det dags för STUDENTEN!!!! :D
Fyfan vad man längtar tillbaka, på morgonen halv sju började man dricka, hela klassen träffades hemma hos Ellis och förfestade, sen stack vi ner till skolan och fick betyg, tog kort och mingla m.m. Det var så jävla roligt att springa ut och skrika och alla föräldrar stog och glodde, man var skit lycklig.. Sen upp på flaket och vara ännu mera galen och full ;) Sen hade mamma och min moster fixat en jätte fin studentfest för mig och min kusin, hade skit trevligt!! På kvällen åkte några ifrån klassen hem till Victoria och förfesta innan krogen ( tycker att det var tråkigt att inte flera kom ). Sen gick jag och Ellis till Grand och träffade lite folk och dansade, var trevligt att se vissa personer, ;) haha.. Sen gick vi till Swing och där bråkade jag politik med några killar.. Men kvällen blev lyckad och jag var hemma vid halv fyra - fyra.

Sen  har jag ju skaffat jobb, så nu har jag jobbat lite. Har fått jobb på ett boende på sollundavägen, med utvecklingstörda. Så jäkla trevligt och mysigt jobb, dom är helt underbara där! :D

Imorgon (midsommar) ska jag hem till Sara och fira med god mat och nubbe! ;) haha..

Vi ska plocka blommorna till midsommarstången idag så ska vi fixa den, vi ska även göra midsommarkransar till vårat hår! :)

På lördag ska jag, mamma, camilla & magnus + bella, åka i arnsfotspår. Får se hur jag mår egentligen, kanske behöver en påse att ha huvvet i för att inte spy i hela bilen. ;)
Erika åker nämligen till london idag, så vi räknade inte med att hon skulle med! ;)

Det var nog allt, om jag kommer på något mer, så skriver jag igen! Får se om jag skriver lite oftare och inte en gång i månaden ;)

Puss & Kram // Madde

Här kommer lite bilder!


Carro fyller 18 år!! Woho, grattis!


Linn, Sara (Dino) & jag på balen <3


På flaket var det riiiiktigt roligt! Var lite hes dagen efter måste jag säga :P


Jag & Alvar, gulligaste bebisen!! :)

RSS 2.0