Ojdå!

Här var det verkligen inte livat ;)

Har verkligen inte hunnit skriva något under dessa tre veckor som har passerat.. Men ska vell försöka hinna skriva lite mera än vad jag har gjort..

Tyvärr blir detta inte ett långt inlägg eftersom jag måste hinna käka lunch innan jag börjar jobba..
Börjar 14, så måste hinna med bussen som går 36.. Life is hard ;)
Sen slutar jag imorgon klockan 10, det betyder alltså att jag jobbar natt!
Mår inte riktigt 100 idag, men hoppas på att eftermiddagen och kvällen blir lugn på jobbet.. Känns som jag ska åka på en halsfluss (som jag alltid gör), och en riktigt tråkig snorig förkyldning..

Men men, vi håller våra tummar att jag klarar mig ändå!

Ha en fortsatt fin onsdag <3

xoxo
Madde

Paradise hotel och nya skor!

Hejsan svejsan!

Min 20-års fest blev väldigt lyckad! Först var vi här hemma och käkade lite tacopaj och drack :) Hade skit trevligt! Sen åkte vi ner till stan till xoy där vi fick gå före i kön för att vi stod på listan ;) V.I.P, haha.. Där hade jag det också skit trevligt, fick i mig stora mängder alkohol, haha.. Men det är vell så det ska vara när man har 20-års fest? haha..

Idag har jag varit med mamma, camilla och erika, vi har varit och lunchat, och sen har vi kollat lite kläder i stan. Vi käkade sushi, men det är inget jag kommer att gå runt och vara sugen på iallafall.. Blä, det tyckte jag inte om! Men det är ju sån mat, antingen älskar man det, eller så gillar man det inte alls.

Nu är det bara två timmar kvar tills paradise hotel finalen! Oh my lord vad det ska bli roligt!!! Eller ah, spännande iallafall, lite tråkigt att det tar slut nu och att vi inte får se dom mera i tv:n :(

Har beställt lite skor ifrån have2have.se, skit snygga sandaler till sommaren, billigt och bra på den sidan!

Här har ni mina skönheter!


Skit snygga skor till våren/sommaren, lite vardagliga och bekväma! 398 kr!


Här är dom superduper snygga gladiatorsandalerna som jag också beställde! Oh gosh vad jag kommer använda domhär! Både party och vardag! 398 kr!


Näe, så jag är verkligen inte ledsen denna tisdagskväll, längtar bara tills dom ska komma så jag kan börja fixa lite outfits till mina älsklingar! (skorna).

Ska kolla runt lite mera nu på internet om jag hittar något mer skoj att beställa! Finns ett par till jag ska köpa, men dom fanns inte just nu, så får gå in varje dag nu och kolla när dom är inne igen ;) haha!

Ha det fint! <3

xoxo
Madde

RSS 2.0