........



SKÅL!

Fräsiga Fredag!

Godmorgon!

Idag har jag bestämt mig för att sola, har inte solat sen i måndags.. Så det är nog bra att göra det idag.. Vill helst inte sola samma dag som jag ska ut, för blir lätt lite röd och suuuper varm på kvällen! Så bästa dagen är idag!

Sen efter solningen kanske jag ska ta och möta upp Sara och hennes mamma i stan för att gå runt och kolla lite i affärer med dom :) Om det inte blir så, så ska jag gå till mammas jobb och sedan åka med henne till knalleland.
Tänkte kolla om det finns något snyggt jag kan köpa till imorgon som jag kan ha på mig (A)
Fick ju min lön idag, mycket bättre än vad jag hade trott! Alltid lika roligt ;)

Har blivit bjuden till Göteborg för utgång idag. Men jag vet inte riktigt vad jag ska göra..?
Ska ju ut imorgon och sen så ska jag isånnafall åka ner själv till gbg och möta upp dom andra där.. :S
Jag vet inte ännu, har ju fortfarande några timmar på mig att fundera!

Kanske bara blir en mysig fredag med mamma, med tacos och idol.. vad tycker ni jag ska göra?

Aja, ska ta och fixa mitt suuper lena och glansiga hår, urscha.. jobbigt när man inte kan få något av det, det bara hänger där som en död katt :S

Ha en mysig och trevlig fredag <3
Jag skriver när jag vet vad som händer ikväll!

xoxo
Madde

Sorry!

Hejsan!

Har blivit så jäkla dåligt med inlägg nu det senaste två veckorna :(
Men har varit mycket nu och har tyvärr inte hunnit skriva!

Har jobbar mycket och passat på att träffa Sara när hon är hemma i Borås <3

Festen blev jätte trevlig! Alltså Sara och Simons inflyttningsfest, fast var jäkligt trött, sov bara 2 ½ timma natten innna.
Dagen efter (lördagen) gick jag ut med Josefine och hennes vänner, det var riktigt trevligt :D Kvällen slutade mysigt.

Har varit på brunch på Ellagården, jobbat, varit med kompisar, träffat pappa, vaccinerat mig mot svininfluensan, festat och sånt vanligt ;)

Orkar inte skriva in i detalj eftersom det är så mycket!

Har även sagt adjö till en vän.. Eller har inte sagt det rakt i ansiktet till henne, men jag tror hon kan förstå att jag inte vill ha med henne att göra mera.. Hon bevisade att hon inte var en vän..
(det är inte du Ellinor)
Hoppas inte detta blir allt för mycket missuppfattat! :D

Har precis badat i badkaret och fixat mig fräsch inför helgen, så jekla skönt.
Ska ut med Linn och Josefine till träggan! :D

Näe, nu ska jag vell sluta skriva.. Får försöka att skriva oftare! ;)

xoxo
Madde

p.s glöm inte att vi får pengar imorgon! ;D

Hur kan man INTE tycka om dom?



Roliga att kolla på & roliga att lyssna på ! :D

Herregutten, hur ska detta gå?

Happ, somnade tillslut vid fyratiden i morse, men vaknade lika snabbt klockan halv sju!
Så nu har jag varit vaken sen dess.. kan verkligen inte sova. Men om jag inte sover så kommer jag nog somnade på festen ikväll och det vill man ju inte göra :S hehe..
Sen har det grott upp en jävligt häääärlig huvudvärk också, bara trycker i min panna, känns som man snart inte har något pannben kvar.. :S

Tänkte jag skulle trycka i mig en alvedon, men känns som jag bara pressar i mig massor av piller.. Tycker inte om att ta tabletter egentligen.. Väldigt ovanligt av mig att ta värktabletter om jag mår dåligt.. som tillexempel huvudvärk.. Då går jag hellre runt med smärtan ett tag tills den försvinner.. Man vet ju inte alls vad som händer inne i kroppen när man sväljer något sånt...

Får se om jag klarar av att sola idag.. Kanske hoppar det.. Vi får se, men har skutit upp det där solandet nu hela veckan.. Kommer ju vara lika blek snart igen som jag var när jag började.. :S
Ska ju upp till Ellinor vid ett, så får se om jag mår bättre innan dess.


Ska fortsätta kolla på The voice nu och sen får jag vell lägga mig i sängen och stirra upp i taket tills jag somnar! Näe jag vet inte..

Men ni får ha en trevlig fredag den 13 :O

xoxo
Madde<3

Kan inte sova!

Shit, har druckit för mycket kaffe idag! Kan verkligen inte sova.. :(

Gick på promenad med Carro idag, fick inte så mycket sagt för det var en tant som störde oss under hela våran promenad.. Sen åkte vi och hämtade upp Elli och åkte till knalle och köpte present till Sara :)

Åkte hem till Elli sen och spenderade hela min kväll.. Vi hade det jätte mysigt, och som vanligt när man är med Elli så får man sig många goda skratt :D

Imorgon/Idag blir det party i göteborg, i sara och simons nya lägenhet :) Får skjuts dit av Ellis pojkvän, och sen hämtar Sara.R´s kompis oss på natten.. Skönt ändå att komma hem samma kväll utan att behöva krångla sig in till centrala göteborg. Så kan man vakna upp bakis och äcklig i sin egna säng ;) hehe..

Ursäkta mig killar.. men man kan tyvärr inte få en tjej att gilla en eller på något sätt ens bli interesserad om ni håller på att tjöta helatiden! Om man blir intersserad så blir man, om man inte blir det så.. tyvärr! Jag blir mest bara trött och jätte ointresserad om killar tjatar.. Visst att jag gillar killar som är framåt och sånt, men det finns gränser... Varför kan man bara inte acceptera att alla inte passar ihop och att man bara kan vara kompisar?
Aja, nu har jag fått det sagt också.. hehe..

Vet inte vad jag ska skriva mer, men får vell komma på något annat att göra än att sitta och blogga!

Sov sött, om ni inte redan gör det! :)

xoxo
Madde<3


Hello my friends!

Nu kommer snart Carro och hämtar upp mig, vi ska ut och gå :D
Sen ska vi till knalleland, troligen ska Ellinor möta upp oss där, om hon inte är för trött ;) Så ska vi köpa present till Sara och Simon, eftersom vi ska dit imorgon på inflyttningsfest :D <3

Men blev ett kort och litet inlägg, måste nämligen dra nu!

xoxo alla söta
// Madde

Hola amigos!

Sitter hemma hos Camilla nu och väntar på att Greys ska börja! :)

Igår lagade jag super god mat till mamma, jag stekte wokgrönsaker och stimlad falukorv. Sen ganerade jag med cashewnötter (kan inte stava till det) och sweet chilisås :) MUMS vad gott det blev.

Idag vaknade jag av att Erika väckte mig, typ nio. Sen gick vi på en promenad hem till Charlotte, gick därifrån hem igen. Sen kollade vi på Gudfadern, jätte bra film ju. Ska försöka titta på nästa film snart igen.
Fick springa lite emellan filmen och köket, för vi fick nämligen ett nytt kylskåp idag och var tvungen att hjälpa dom lite.

Sen har vi bara suttit och pratat, käkat lite lunch och nu sitter jag hemma hos Camilla :)
Fick en jätte söt tröja av henne. Hon kunde nämligen inte använda den för att den var för sticksig, men det tyckte inte jag (A) hehe.

Näe, nu ska jag läsa lite bloggar och sen kolla på tv, klockan sju börjar The biggest loser, och det får jag verkligen inte missa ;) Tycker det är jätte roligt att se hur det går för dom!

Blev inte så interesant inlägg idag, men kanske blir det lite mera imorgon (om jag hinner skriva)

Hörs iallafall,

xoxo
Madde

T-dag!

Hejsan!

Kallar denna dagen för t-dag..
Det är ju som sagt Tisdag, men också tråkdag.. Jätte hemskt och deprimerande väder.. :(
Jag vill åka långt härifrån till ett land med massor av sol, blått hav, vit sand och goda drinkar!
Ligga i en solstol och känna hur det bränner på kroppen av den varma solen. Gå upp till hotellrummet och vila sig, ta en dusch och sen käka en god middag.

Ååååh, varför har man inte råd? :O

Idag ska jag och mamma åka och byta däck. Eller vi ska iallafall försöka hitta någon som kan hjälpa oss för en slant. :) Men först ska Bella komma över med sina små trosor.. Så himla sött när hon måste ha på sig dom. :D

Ska sola idag också tror jag, vill ju se fräsch ut på fredag :) I min sexiga outfit ;D haha..

Känner mig även jävligt fundersam över endel saker...
Hur ska man ta vissa saker? Hur snäll ska man vara emot folk? Ska man bara skita i saker som man egentligen tycker känns fel?

Ah, det är jobbigt.. Måste nog prata med mamma och syrrorna om dethär, dom brukar ha smarta saker att säga.

Ha en bra tisdag <3

xoxo
Madde

Tiden bara spriinger iväg!

hejsan svejsan!

shit, jag har haft en sådan fullproppad vecka så jag har inte hunnit att blogga..

Måndag: Var jag hos tanten för att spå mig, det gick bra och man fick sina funderingar.. Mer tänker jag inte säga :) Sen var jag, Erika och Chalotte på "This is it", måste verkligen rekomendera den, jävligt bra och jag grät.. hehe..

Tisdag: Åkte jag till Göteborg klockan åtta på morgonen, och hem till Sara och Simon, där så målade vi deras vardagsrum och köket. På kvällen så käkade vi thaimat på en liten restaurang som låg i närheten :)

Onsdag: Vaknade jag upp hemma hos Sara och Simon, sen kom Saras mamma och pappa, och vi fortsatte måla. Sen åkte jag, sara och simon till partille, och där köpte jag mig ett armband och ett halsband :D Sen tog jag bussen hem till Borås.

Torsdag: Åkte jag, sara, ellinor, sofie och johanna till Ullared :) Köpte lite hygienprylar och sånt. Ändå gick det på ganska mycket.. Det är svårt att handla för lite pengar i Gekås :P Sara hittade iallafall massor av bra saker till lägenheten!

Fredag: Solade jag, sen var jag Bellavakt, sen åkte jag till Knalleland & hittade sjukt snygga kläder. Så nu har jag mig en outfit till Sara och Simons inflyttningsfest på fredag :D Mums, en riktig puma ;) haha.. Kollade Idol på kvällen och käkade en hemmagjord pizza.. Träffade Carro vid halv elva typ och körde lite bil, var på mariedal cup och sen hem och sov ;)

Lördag: Var jag och Erika och sola igen, sen tog vi en långpromenad.. Var skönt att prata ut lite med henne, fast det är det alltid ;) Sen var jag tvungen att åka till Knalle igen för att införskaffa mig mer saker ;) På kvällen var jag på förfest uppe på Brämhult, sen blev det trädgårn, riktigt trevlig kväll :D

Söndag: Åkte jag, camilla, erika och magnus och köpte present till pappa. Köpte ett par skit goa vantar och sen parfym och deo. Vi käkade ute på Oliven, en riktigt god måltid. Sen drack vi kaffe hemma hos Erika och satt bara och tjöta. :) När jag kom hem så somnade jag i soffan, och sov hela kvällen/natten/morgonen.

Måndag(idag): Vaknade vid tio, käkade två knäckis.. Ska börja fixa mig nu för att snart träffa Erika och Charlotte. Charlotte måste nämligen till vårdcentralen och kolla sin fot. Troligen har hon vrickat den, när hon var ute på vift i lördags. Sen blir det att vi kollar någon film och myser. Sen får vi se vart måndagen tar oss!

Ska dra nu.. Lite snabbt hur min vecka har sett ut. Måste skärpa mig och skriva oftare!

Ha det fint allihopa <3

xoxo
Madde

Mysigt med lite regn :)

Lördagen blev rolig, jag och Ellinor klädde ut oss till pirater :P Blev riktigt schnögga!

På söndagen åkte jag med pappa till farfarsgrav och tände ett ljus, hann inte göra det på lördagen :/
Sen gick jag och Ellis på Elfsborgsmatchen, riiiiktigt kallt blev det emot slutet.. hehe.
När jag kom hem käkade mamma, erika, camilla och jag söndagsmiddag.. Jansonsfrestelse, köttbullar och prinskorv.. Mmmmh!
Sen kollade vi på den dära filmen som ska vara typ som att man kollar på en hemmavideo, så får man se hur det spökar.. Den var riktigt kuslig!

Idag har jag och Erika varit nere i stan och solat, sen började regna, så vi satt tysta lite hemma hos Erika och bara lyssnade på hur regnet knäppte mot fönstret :)

Om ungefär en och en halv timma ska jag gå och spå mig :S är jätte nervös över hur det ska gå.. eller vad hon ska säga! Haha.. Får skriva mer om det när jag kommit hem.

Och ikväll ska vi gå och kolla på This is it! Hoppas den är så bra som alla säger :)

Ska vell dra mig härifrån nu, måste hem och föra över lite pengar till mitt kort.
Och Erika måste snart gå, för hon ska på arbetsintervju!

Ha det fint!

xoxo
Madde


RSS 2.0