Här sitter vi i parken och myser,

-80f142790834d1ebc41fed7b3168c05.png

Kolla varifrån!

Här sitter vi i parken och myser, ska åka till knalleland och köpa horn till ikväll. xoxo Madde


Fixade mina naglar igår, visst ble

203110731663fca8bc06767f0d54f036.png

Kolla varifrån!

Fixade mina naglar igår, visst blev dom fina? Nu ska jag snart dra iväg och sola, vi hörs senare. xoxo Madde


Byebye!



Nu drar osminkade Madde ner till stan! Mössan får sitta på idag också, det gula har inte försvunnit riktigt ännu.
Ha det fint

xoxo
Madde


Fredag :D

Filmen var jätte bra igår, fick rysningar många gånger :) Sen var det inte mycket folk i biosalongen heller, så vi hade ju hela bakreraden för oss själva, det var skönt att man slapp sitta och trängas med främligar och istället kunde trängas med Ellinor ;D

Nu har jag precis duschat, ska blåsa håret och sen platta, ska träffa Erika senare nämligen och gå ner till stan och sola. Sen måste jag köpa lite saker :)

Får skriva senare, för är lite stressad,
ha det bra såläge!

xoxo
Madde


Sitter hemma hos Ellis! :)

Nu är vi hemma hos Ellinor, hon har precis duschat och fräschat upp sig :)

Min utväxt blev gul och fin.. helvete att det aldrig kan bli bra.. Har fått bli mössa hela eftermiddagen..
Imorgon ska jag dränka mitt hår med silvershampo! :P hahaha..

Träffade iallafall Sara och Sofie i stan en snabbis.. Vi kollade på glasögon.. Jag vill verkligen ha det! SÅ snyggt!

Sen gick jag och Ellinor och käkade Spice n Rice.. MUMS!

Ska kolla på Mammas pojkar innan vi drar iväg på bio.. Ska bli mysigt!

Ha det fint allesammans, nu ropar Ellis på mig..

xoxo
Madde

Myspys!

Hejsan!

Gårdagen blev super mysig, vaknade halv åtta, så gick jag och erika ut och gick.. Sen hoppade jag in duschen, och fixade sen iordning mig. Skulle träffa Ellis nere i stan vid halv ett typ.
Vi gick till BR för att kolla om det fanns några Halloween saker som vi kunde köpa. Men det var inte mycket.. förutom minimala barn saker :P haha.. Sen mötte vi upp Erika och Charlotte och käkade lunch, jätte mumsigt!

Sen tog vi alla fyra en promenad ifrån stan till knalle för att leta efter mera Halloween saker. Men hittade inget roligt... Så åkte tillbaka till stan, där hämtade mamma upp mig och Ellinor..

Sen bar det hemåt för att fixa för ljuspartyt, det blev jätte mysigt, köpte tre olika lukter, alla luktade jul :P
Var väldigt trött sen på kvällen när alla hade gått hem, men jag, mamma och erika satt uppe till ett och pratade lite.. :)

Idag har jag bara träffat Erika, sitter just nu med blekningsmedel i huvvet för att få bort min utväxt! Verkligen behövligt.. haha. Hade ju typ 30 cm utväxt.. typ ;)
Efter detta ska jag kolla vart Sara och Sofie befinner sig, sen ska jag träffa Ellis och vi ska gå till myrorna och kolla om det finns något roligt vi kan köpa som maskerad dräkt :)

Vid nio ska vi på bio, Jag, Ellis, Ellis mamma och hennes mammas kompis :) Blev bjuden av Ellis, för hon hade gratisbiljetter.. Myyysigt ! Vi ska kolla på Fame, har hört mycket olika åsikter om den filmen faktiskt.. Men vi får vell se vad man själv tycker om den :P

Nu ska jag dricka mitt kaffe och umgås med Erika igen !

Ha det fint!

xoxo
Madde


Kolla vilka fina löv vi hittade nä

0-21886eb1b0088f1af1d343a5c377a84e.png

Kolla varifrån!

Kolla vilka fina löv vi hittade när vi var ute och gick :)


Lyckligaste dagen!

Vet ni vad? :D


Jag har hittat min väska!!!!!!!!!
Den låg på ragnarök, så jääävla gött verkligen! Allting låg kvar också, så det blev ännu bättre! hahaha..
Tack pappa för hjälpen! Tack, tack, tack!

Kom precis hem nu ifrån affären, köpte tacos som vi ska fixa ihop nu. Sen blir det nog en liten promenad med Charlotte, Erika & Mamma. :)

Jag köpte jackan idag också föresten! Erika och Charlotte gjorde så att jag ville köpa den, aah du, det kan inte bli så mycket bättre känner jag ! :D

OCH! Det tar inte slut här... På måndag, så ska jag gå och spå mig :S Är lite nervös faktiskt. Men vill verkligen veta lite vad som komma skall..

Shit, jag är i ett sådant glädjerus just nu så jag vet inte vad jag skriver eller vad jag ska ta vägen! Hahaha!

Ha en trevlig kväll allihopa, och missa inte Desperate Housewifes ikväll på kanal 5, klockan 21.00!

xoxo
En glad Madde!


27/10 - 09

Ah jag vet att min rubrik är jääävligt tråkig, men orkar inte tänka ut något annat..

Vaknade tio över sju idag, jätte tidigt! Så satte mig och kolla på The voice, missar ju det helatiden nu eftersom jag sover till nio, halv tio varje dag. Sen gick jag över till Erika och pratade lite med henne och Magnus, har ju hänt lite saker med Erika och hennes jobb.. Kan ta upp det någon annan gång.

Sen har jag bara varit hemma och läst bloggar och lyssnat musik. Inte så mycket som händer vettni!
Ska träffa pappa senare idag, bara snabbt, kanske en halv timma eller nått..

Jackan som jag skulle köpa igår fanns inte, men testade en annan, men vill ha med mig Erika och Camilla som smakråd också. Den kostade också 1000kr, så det är lugnt! Får gå dit någon dag i veckan och kolla :)

Sen var jag i knalleland och lämnade in mitt CV, hon läste egenom det och skulle höra av sig, (iallafall vad hon sa).

Imorgon ska jag träffa Ellis nere i stan och vi ska kolla efter Halloween saker, kanske får lite insperation vad jag kan vara på lördag. Har bestämt mig för att gå på förfesten. Men sen får vi se om jag ska gå till krogen :) Ah man kommer alltid på något man kan vara ;) I hope!
Sen halv sju är det ju ljusparty, hehe. Får se hur det blir ;)

Ska dra nu iallafall, kanske ska spendera lite pengar som jag fick idag !

Ha det fint

xoxo
Madde

Sista veckan i oktober!

Jahapp, då var det snart november då! Då ska det ju typ vara snö och kallt, just nu är det bara kallt :P hehe.
Ska ner till stan senare och köpa en jacka, om den finns kvar så att säga. Men det hoppas jag verkligen! Om jag köper den ska jag lägga upp en bild!

Sen ska jag till knalleland och söka ett jobb. Får se om dom vill ha mig eller inte, tror ioförsig att det är många som söker till detta, och sen så behöver dom bara en :/ Men man får ju hålla tummen på det. hehe.

Just nu sitter jag och är Bella vakt, hon ligger och sover jämte mig.. Funderar på om jag ska leka lite med henne kanske :P Så hon inte har allt för tråkigt här ;)

Till helgen är det Halloween och jag är bjuden på maskerad! Hehe, vet bara inte vad jag ska vara, eller om jag ens ska gå. Har ju nämligen inget att legitimera mig med om vi ska ut på krogen! Ah, jag har ju några dagar på mig att fundera, hehe.

Imorgon är det löning, jävligt gött! :D Inte alls dumt att få lite mera pengar på kontot ;) hihi..

Sen på onsdag är det ljusparty här hemma. Mamma som ska ha det, men jag bjöd över mina gullungar Sara och Ellinor <3 Ska nog bli mysigt..

Får vell höras av senare..
Ha det fint!

xoxo
Madde

Helgen är över!

Hejsan hejsan!

Fredagen tog sig från att vi hade super roligt, till att vi blev lite ledsna, till att vi blev arga! hahaha..
Många olika känslor jag och Sara fick uppleva, ;) Min väska låg inte på Trädgårn som jag verkligen hade hoppats på.. Så blev lite nere, sen åkte vi upp till militärpalatset och träffade Ellinor som var redigt full ;) haha.. Roligt att få se henne sådär.. Man tänker ju inte på det när man själv är full!
Sen åkte vi till Statoil och drack kaffelatte, träffade Carro där också. Aah hände lite saker under kvällen som var lite weird men det fixade sig till slut :D

Somnade inte förens 5 på morgonen, så jag vaknade elva på lördagen. Mamma höll på att städa så jag gick upp och började fixa i mitt rum.. Tog bort den gigantiska randiga tavlan jag hade på min vägg och fick hjälp av Magnus att sätta upp min nya hyllor som jag köpte på Ikea :) Blev riktigt fräscht faktiskt! Känns bara liiiite eko..
Eftersom det var Bellas födelsedag igår så åkte jag, camilla & Magnus till My One och köpte presenter till henne, som hon själv fick "välja ut" hehe. Bella blev suuper glad ;) Sen åkte vi och köpte thai, sen hem till mamma :)

På kvällen kollade vi på film, så jäävla bra filmer, Wallander-Prästen, den var riktigt bra (rekomenderas)
Sen så var det en väldigt grov film som hette, The last house on the left, (rekomenderas stort) iallafall till sånna som inte har svårt för blod och att få se när någon trycker in knivar i folk och sånt ;) hahaha..

Idag var det tänkt att vi skulle träffat pappa, men det hände lite saker så det blev inte så....

Nu ska jag hjälpa mamma att steka biffar, sen ska vi plocka ihop datorn som står i mitt rum, så att jag kan fixa klart där inne ;D hehe..

Ha det fint!

xoxo
Madde

p.s Missa inte Gossip Girl på kanal 5, klockan 19,00

Vill bara tillägga: Det var jävligt dålig stil av dig att göra så! Du kunde ju iallafall ha sagt något.. Inte mycket begärt!


God kväll!

Sitter hemma hos Säsis nu, ska snart dra ut med bilen :)
Ska till träggan och fråga efter min väska, eftersom dom inte vill svara när jag ringer! :@

Vi hörs allesammans!

xoxo
Madde

p.s - Jag äääälskar Säsis! <3

Ändrade planer!!!

Shit, kan inte röra mig typ... Bara halv sitt/ligga ner... Har fått fruktansvärda kramper i min mage.. Jag vet ju vad det beror på, men det är jävligt konstigt för jag har ju p-stav i :( Fattar ingenting...

Får bli en heldag i soffan med en värmepåse på magen, några ipren får jag nog ner också.

xoxo
Madde






Ingenting blev som jag trodde!

Jahapp, gårdagen blev inte alls som jag trodde.. Ellis hade brottom hem så henne hann jag inte träffa igår, så får nog bli banken idag istället.. Sen så ska jag träffa Carro idag för jag träffade Erika och Charlotte tidigare än vad som jag hade tänkt !
Sen blir det ingen Thailandsresa för mig heller :'( Insåg att jag inte kommer kunna leva resten av året om jag betalar thairesan nu.. Så får hoppa den och lägga pengarna på vettiga saker.. Tyvärr får det ju bli så när man inte har ett jobb eller en rullande ekonomi :(

Så istället ska jag köpa mig en vinterjacka och träningskort.. Ska köpa det när foten har blivit bättre!

Idag är det grått ute... som vanligt med andra ord.. Så man blir ju lite depp..
Hoppas iallafall på att få träffa Carro idag, så man får prata ut sig lite.. Känner att det skulle vara bra :) hehe..

Väskan är ännu inte hittad och jag ska till trädgårn imorgon och kika där.. Önska mig lycka till !

Hade sjukt många drömmar i natt.. Konstiga drömmar, obehagliga och skrämmande.. men samtidigt var det drömmar som skulle kunna vara verklighet.. Aah ursch, svårt att förklara...
Antar att jag börjar få lite höstdepp.. Lite negativ och nere har man ju blivit det senaste.. Men det är sånt som försvinner :)

Ska vell ta och avsluta mitt inlägg här då.. Har inte så mycket mera att skriva! Hehe...

Ha det fint!

xoxo
Madde

Greys dagen!

Vaknade utvilad idag, känns underbart! Ska fixa mig snabbt nu och vänta på att posten ska komma, sen drar jag ner till stan och möter upp Ellis, så går vi till banken och fixar allt jag behöver fixa där :)

Sen blir det nog en kaffe med Carro, eller hem till Ellis.. På kvällen ska jag träffa Erika och Charlotte :)

Igår efter jag skrivit klart inlägget stack jag över till Erika, blev ingen kyckling skit med mamma, utan jag käkade hos Erika :) Så kollade vi på Desperate Housewifes :D Alltså det är ju ett program man inte får missa.. Helt sjukt jävla bra är det..
Men är lite stressad nu så jag skriver nog lite senare i eftermiddag, eller ikväll!

Ha en trevlig onsdag!

xoxo
Madde

p.s, Om ni undrar över min rubrik, så är det för att det är Greys ikväll på kanal 5, klockan 21, MISSA INTE!


Saknar!


Saknar stranden i Turkiet! Oooh vad skönt det var..
Studentdagen, hade så jäkla roligt! Kommer ju alltid minnas den dagen.
Massor med pengar, mina börjar ju sakta men säkert att ta slut :(

Aja, nu får det vara slut saknat här! Haha.

xoxo
Madde

Dimmregn!

Vaknade halv sju på morgonen av att mitt alarm gick igång, blev jätte irriterad för ville verkligen sova längre. Hade tänkt att jag skulle upp och ta en dusch innan dagen satte igång, men somnade om och vaknade vid sju igen :) Ellis kom hit redan vid halv åtta och vi käkade rostade bröd tillsammans, mums ;)

Eftersom vårdcentralen öppnar åtta, så brukar jag alltid börja ringa fem i åtta.. För då är man en av dom första som får tid.. Fick en tid klockan tio, så jag och Ellis begav oss dit och en läkare fick trycka och vrida på min fot, medans jag satt och kallsvettades av smärtorna.. Hon skickade upp oss till röntgen, men hade ingen spricka eller nått i foten, så jag fick gå hem.. Ska bara ha en gasbinda runt foten och försöka gå så normalt som möjligt..

Skulle även ner till stan och fixa bankkort och ID-kort, så gick till Skatteverket och tänkte hämta ut personbevis. Men kunde tyvärr inte få det direkt i handen, för jag kunde ju inte bevisa att jag var jag, så ska få det på posten imorgon, så får gå till banken och fixa imorgon istället!

Gick sedan hem och fixade mig lite pyttipanna med stekt ägg, sen somnade jag i soffan, var så jekla trött!
Väcktes av att någon ringde på dörren! Och där står det  två tjejer som börjar prata om gud till mig. Jag var ju helt nyvaken så jag stog typ bara där och kollade på dom utan att lyssna riktigt. Sen fick jag ett litet häfte där det står om hur man väljer en bra religion.. aja, alla har vi våra intressen eller hur?

Ska ta och ringa mamma och fråga om vi ska fixa kycklingrätten som dom gjorde på TV igår, på Tinas cookalong, såg så jävla gott ut :)

Ha en fin tisdag så får vi höras av imorgon!

xoxo
Madde

p.s, har inte sett eller hört något om min väska ännu :( Min fina väska.. :'(

Montag!

Lördagen blev jekligt suddig.. Började med att vi förfestade hemma hos Linns pojkvän, sen tog vi taxi ner till trädgårn och gick in där. Kommer typ inte ihåg någonting ifrån Trädgårn, åkte iallafall iväg till ragnarök sen. Där stannade jag inte så länge, tänkte nämligen träffa pappa där, men han hade redan åkt hem :(

Söndagen låg jag hemma i soffan och sov, sen bjöd Camilla, Erika och Magnus, mig och mamma på mat :) Sen fick jag åka och hämta min mobil hos en bartender som hittat min mobil på Trädgårn, som tur var, var det han som hittade den :) Men min väska är fortfarande borta, och ska ringa runt lite nu, för att se om det är någon som har sett den!

Idag ska jag vara hundvakt åt Saras hund Ronja, Sara ska ner och sola, så jag ska ha Ronja under den tiden. Sen ska Sara komma upp hit och käka lite lunch, det kommer nog bli mysigt!
Sen får vi vell se vad som händer med min fot, ramlade nämligen i lördags och kan inte stödja på höger foten längre, sen har den svullnat upp.. men ska avakta lite.. så vi får se :S

Ska iallafall käka lite frukost nu, men vi hörs senare!

Ha en mysig Måndag!

xoxo
Madde

Holy makarony!

Shit vad jag har "glömt" att skriva.. Nä men jag har haft fullt upp varenda dag och sen skitit i att sätta mig vid datorn.

Onsdagen - Träffade Linn kvar över nio vid biblioteket för att sedan promenera ner till Knalleland, det var ju Gina rea och såklart var jag tvungen att gå dit, eftersom typ tre fjärdedelar av min garderob är ifrån gina ;) haha. Vi stog i kö kanske i två timmar innan vi kom in.. Hittade bara EN jävla klänning som jag köpte, sen gick vi och käkade lite på Subway och kikade i affärer. När Carro hade slutat skolan kom hon och hämtade upp oss i knalleland, skjutsade hem Linn och sen gick vi ut och gick, vi tog med oss Iglo och Bella (våra systrars hundar).
Sen hände inte så mycket mera, Erika bjöd hem mig till sig för att kolla på Greys :) Så dundrans bra!


Torsdag - Vaknade jag ganska sent, men fixade mig snabbt och gick över till Camilla, hon låg nämligen hemma sjuk :( Vi kollade lite på tv, sen gick vi över hit för att kunna kolla på hemmavideo, ganska roligt att man har växt upp ifrån att vara så liten till att bli den man är idag :P Sen diskade jag undan och fixade så att mamma skulle komma hem till ett rent hem ;) På kvällen sen gick jag, mamma & erika runt 5:an på kransmossen :) kallt men skönt!


Fredag - Vaknade jag till snö! Fyfan vad jag älskar snö, jag blir alltid lika glad första gången det snöar :D haha.. Träffade Camilla & bella utanför, bella blev vell lite paff när hon fick se den vita kalla snön.. Vi gick iallafall ner till affären och köpte pepparkakor som vi skulle mumsa på..haha ( en tradition ). Sen tände vi ljus och lyssnade på julmusik, haha så jävla härligt att alla i familjen är lika galna i jul som jag ;D haha.. Sen vid ett väckte vi Magnus med ett litet ljus, pepparkakor och jätte hög julmusik! :P Hahaha..
Sen hämtade mamma upp mig och vi åkte och handla lite stuff som jag behöver idag :) På kvällen satt jag, erika, charlotte och lisa och kollade på Idol :) Härligt att Camilla åkte ut!


Idag - Åkte mamma till gbg för hon ska på Ladies night, så är ensam hemma! ;) Jag och erika tog en promenad efter mamma hade åkt, när vi kom tillbaka åkte jag med Camilla & magnus och handlade.. Så nu sitter jag här och skiver.. Ska hoppa in i duschen snart och sedan måla mina naglar så att man blir fin till kvällen ;) Ska nämligen ut med Linn, Josefine, Victoria, Malin & Matilda :) Så ska vi vell till träggan (som vanligt).. Men ni får ha en jätte fin kväll allesammans, så hörs vi någon annan dag! 
Ska försöka skriva lite oftare ;) hahaha..



xoxo

Madde 


T-t-tisdag!

Jobbet gick suuuper bra igår :) Alla gubbar tyckte så mycket om mig,  så det gick enkelt att komma in i gruppen ;) Gjorde inte så mycket iofs, fick vara med och se hur dom arbetar och sådant, städade lite hemma hos en fick jag göra iallafall ;) haha..
Slutade åtta, åkte hem och kollade på hollywoodfruar, sen så somnade jag väääldigt snabbt!

Fick gå upp kvar över fem för att hinna fixa mig klart när jag började halv sju. Idag fick jag lära mig lite mera om verksamheten och hur de arbetar.. :) Väldigt trevliga människor jag arbetade med!

Fick sluta tio över tio idag, så gick hem och la mig i soffan och sov dom timmarna jag inte fick sova i morse ;)
Nu har jag hjälpt mamma i tvätten och varit ute med Bella på en liten sväng :)
Ikväll händer det vell inget spec, ska chilla och softa så mycket jag bara kan.. hahaha ;)

Fan det snöade ju ute idag!! Helt sjukt, det är ju bara i början av oktober, då brukar det ju vara höst.. Nu är det helt plöstligt vinter! Herrekutten vad tiden går snabbt.. Eller iallafall årstiderna! :P

Imorgon ska jag hitta på en super rolig sak :D Men kan ju skriva mer om det då istället!
Hörs imorgon, ha en fin dag!

xoxo
Madde

Mandag!

Lördagen blev jävligt trevlig! Gick till träggan med Sara, Simon, Jocke, Anton och Patoka, var ju typ nykter när jag kom dit så beställde en RedbullVodka direkt när jag kom innanför dörrarna ;) haha..
Lyckades iallafall på någon vänster att bli full, men inte sådär jobbigt full utan behagligt och kontrollerande full, och det gillar vi! ;D
Massor av folk, nya och gamla ansikten, vissa var roliga att se andra inte ;D haha..
men det var roligt iallafall & det är det enda som räknas!
Somnade kanske vid sju eller nått, på söndagsmorgon, sen ringde Camilla klockan elva och sa att vi skulle träffa pappa :P
Men jag hann sova en liten stund till innan pappa kom och hämtade mig därifrån jag var :)

Fikade lite hos Camilla och käkade chips (min frukost), sen så åkte vi och käkade mat, Erika & Magnus skulle nämligen jobba, så var tvugna och käka lite innan..
Sen så satt vi vell mest bara och tjöta!
Hela kvällen sen så låg jag i soffan och tog det lugnt, kollade på lite film och sov :)

Idag vaknade jag vid  halv elva, jävligt skönt att få sova ut efter en tröttsam helg ;) Börjar jobba klockan tre, så känner mig lite nervös.. Är ju alltid det när jag ska till ett nytt ställe.. Ska till Göta idag till något boende, får se hur personalen är.. Oftast det som är det viktigaste just när man ska jobba med brukare som bor i "egna lägenheter". Men i slutändan brukar det gå bra :)

Happ, men ni får alla ha det så bra sålänge så hörs vi senare!

xoxo
Madde

här sitter jag färdig för party!

62a7dd0f5d64d2822566462515a3c63f.png

Kolla varifrån!

här sitter jag färdig för party! Väntar bara på sara my love. xoxo Madde


Lordag!

Det är lördagkväll & jag sitter och väntar...
Hoppas banne mig att du hör av dig min lilla skruttis!
Vi får se vart kvällen leder mig :)
Hörs iallfall imorgon allesammans!

xoxo
Madde


bloggbloggblogg!

Torsdagen blev mer än trevlig! :) Han var hyffsat rolig, han hette Pontus Enhörning, kände inte igen honom,, men vissa av skämten funkade för mig ;9
Efter att vi hade varit där träffade jag Ellis och vi tog några öl på Tonic, slutade med att vi blev fulla och stannade tills dom stängde. Ah kan ju säga att natten blev händelserik, och vi kom hem halv åtta på fredagsmorgonen.
Deckade i sängen och sov till tolv.. Sen gick vi ner till stan och träffade Erika & Charlotte och käkade lunch och gick runt i stan..
Eftersom alla vi fyra var bakis och super trötta så flummade vi bara runt i stan och skrattade åt typ allt.. Kände mig göör löjlig! ;) haha..

Senare på kvällen gick jag och mamma hem till Camilla och kollade Idol, käkade popcorn och drack cola :D
Fan va fel det blev i Idol igår då, helt fel person som åkte ut.. Fanns ju massor av andra som inte kunde sjunga igår! Damn!

Idag vet jag inte vad som händer, folk hittar på saker hit och dit, men jag, jag har inget att göra :(

Aja, får vell bli en payback time snart ;D hahaha.. Svårt att förstå mig kanske, men det är bara meningen ! ;)

ha en trevlig lördag,

xoxo
Madde


tah-tah!

Gooomorron gomorron!

Gårdagens topphemliga möte blev lyckat.. tror jag.. åter står att se som sagt ;D haha..

Efter mötet träffade jag Erika och Charlotte, vi kollade lite på tv och åkte ut med bilen och sjöng i högan sky.. som ni förstår så älskar jag och typ alla jag känner att åka runt i bilen och lyssna på högmusik ;D haha.
Sen stannade vi till på Mc´donalds så Charlotte kunde köpa sig lite mat, jag och Erika valde att käka Spice n´Rice, det var så jävla gött med stektris och kyckling :D

Idag vaknade jag av ett högt dunk, tänkte vem fan är i våran lägenhet, nu kommer jag typ att bli överfallen och mördad utan att någon vet någonting.. Så jag smög upp, liv rädd, men upptäckte lika snabbt som jag öppnade dörren att mamma var hemma och höll på att sätta upp nya gardiner i köket.. Så rädslan försvann med vinden ;D haha.

Snart ska jag träffa Carro, så ska vi ta en liten promenad runt Pickesjön, bellis får också följa med så att hon får röra sig lite idag också :) Alltid trevligt att få träffa Carro och prata :)

Ikväll vid halv sex ska jag och mamma på ståuppkomik. Typ mingel, buffé och vin ;) Kan det bli mera trevligt?
Så får vell fixa mig till en riktig mingelpingla ;)
MEN ! Jag vet inte alls om han som ska vara komiker är rolig.. Eftersom jag inte vet vem han är ;) haha.

Ska borsta håret nu och byta kläder, så att jag blir redo för en promenad i höstkylan!

xoxo
Madde

......

Erika är ett pundhuvvö!! Hejdå.. nu ska vi dra ! <3

Topp hemligt!

Hallojsan!

Träffade Sara i måndagskväll, vi kollade lite i gamla skolkataloger och fick oss VERKLIGEN ett gott skratt.. Sen fick vi ju inte missa Hollywoodfruar! Så jävla bra är det!
Vid halv elva skjutsade Sara hem mig :)

Igår var jag bellisvakt en stund, sen gick jag & erika ner till stan för att luncha med Charlotte + att vi skulle fira henne lite, för det var hennes födelsedag! :)
Efter stan åkte vi till Gekås med mamma & Camilla, hittade en ny BH (var i ett stort behov av det), och ett par stickade leggins.

Idag ska jag baka en äppelostkaka & sen måste jag hinna se en film innan vi ska lämna in den! Sen ska jag på ett superduper hemligt möte ;) Får sätta på mig min kamuflagedräkt så att ingen ser vart jag befinner mig ;D hehe..

Imorgon ska jag & mamma gå på buffé och kolla på en komiker.. Kommer inte ihåg vad han hette nu, men visste iallafall inte vem det var :S haha..

Ha en fin onsdag,
xoxo
Madde


En sådan trevlig måndag!

God morgon!

Helgen blev trävlig tillslut, hehe.. Lördagen åkte vi till Lager 157, för jag tänkte jag skulle köpa något nytt att ta på mig till kvällen, men hittade ingenting.. Fanns typ bara samma kläder.. alla liknade varandra.
Så vi åkte till knalleland för att kika där. Men där hittade jag ingenting heller, bara såna kläder man vill ha till vardag och inte fest ;D

Klockan fyra kom Sara och Simon och hämtade mig hemma, sen åkte vi och hämtade upp Linn och åkte sedan till Simon. Blev att vi förfestade hemma hos honom istället, och det kom massor av folk :) En mycket trevlig förfest..

Tog bussen in till stan för att gå till Trägårn, där var det också hyffsat med folk.. Men man blev ju lite för påverkad, så kvällen blev lite suddig efter ett tiden där.. haha.. Träffade roliga folk iallafall på träggan, sånna som man inte har träffat på flera år typ ! :P haha..

Söndagen tillbringade jag mest med Camilla, hjälpte henne med matsalsstolar som hon hade köpt och sen somnade jag i hennes soffa :) Hon väckte mig efter ett tag och bjöd mig på tacopaj :P MUMS! Sen la vi oss i soffan igen och slappa.. :)
Åkte vid sjutiden och hämtade mina saker ifrån Simon, sen så låg vi hemma och kollade på tv, jag,mamma & Erika :) Det var mysigt..

Idag vet jag inte vad som händer.. Ska få lite mera tider i jobbet nu, ska få gå brevid på ett till ställe :D hihi

Ha en trevlig måndag, så hörs vi :)

xoxo
Madde

tja, tjena, tjenis :D

Gårdagen blev inte som jag hade trott.. Efter att jag hade suttit vid datorn fick jag väärldens jävla huvudvärk.. Så jag la mig lite i soffan och stängde av tv:n.. Försökte vila lite så kankse det skulle försvinna tänkte jag.. Men sen när mitt alarm gick på och jag skulle bege mig till jobbet hade jag fortfarande en dunkande och tryckande huvudvärk..
Tog en ipren och gick till jobbet.. hade inte så mycket till val.. Men det gick bra tillslut :)

Gick och fikade med en kille som hade fyllt år.. Tog en kaffe på Tant Grön, så att han fick fira lite ;)
Sen var det inte så mycket mera, snackade lite med en utav tjejerna som var där och käka, sen diskade jag undan i köket och fixade så att det var fint.. Sen fick jag bara sitta och "vänta" på att det skulle komma någon.. Men det gjorde det inte.. hehe.. Så vi kollade lite Idol istället :)
Precis rätt personer som gick vidare igår! PERFEKT! ;)

Idag har jag inga planer.. Funderar på att umgås med mamma när hon slutar :) Kanske kolla lite i knalleland eller nått, för jag vet att hon behöver en ny mascara, så vi kan ju ta det samtidigt. Vill ha en riktig myskväll, typ med massor av ljus och god mat, och såklart Bellabulla :D har inte träffat henne på jätte länge känns det som :/

Men ska käka upp min kesosmörgås, och sen ska jag försöka hitta något att göra ;) haha.

ha en trevlig fredag!

xoxo
Madde

1/10 -09

Godmorgon! :)

Vaknade för en stund sedan.. Fick lite sovmorgon idag ;) haha..
Hände vell inte så mycket mer igår än vad jag hann skriva.. Pajen blev suuper god!
Shit vad bara Idol var igår ! Var tvungen att ringa och rösta på dom två sista killarna som sjöng! Dom var bra!
Sen kollade jag på Greys, vad säsongsstart igår, har ju följt det sen det började, så måste ju fortsätta nu ;)
Eftersom Idol och mammas favvisprogram Det Okända var samtidigt, fick vi spela in Det Okända.. Så jag kollade på den sen när vi hade sett vilka som fick gå vidare på Idol :)

I morse vid kvart över åtta ungefär fick jag ett sms ifrån Vikariebanken :) Blev super glad, för det betyder ju att jag har fått jobb! Så ska jobba idag 15.30 - 21.00.. känns skönt att man får något iallafall ;)

Imorgon ska jag försöka få mamma att fixa min utväxt! :) Måste få det fixat, eftersom det blir utgång med Linn till helgen..

xoxo
Madde


RSS 2.0